Gasztro Övezet

Padlizsános csirkemell

 

Hozzávalók: 0.5kg csirkemell filé, 3db újhagyma, 1-2db padlizsán, 1 doboz görög joghurt, petrezselyemzöld, só, bors

 

Elkészítése:

A csirkemell filét felkockázzuk, a padlizsánt szintén, az újhagymát, karikára vágjuk. A csirkemelleket kevés olivaolajon megpirítjuk, majd jöhet hozzá a hagyma, és kevés pirítás után a padlizsán. Közben sózzuk, borsozzuk, ha van, akkor mehet bele egy kevés szárított medvehagyma. Beletesszük a petrezselymet is, és puhára pároljuk az ételt. A végén adjuk hozzá a joghurtot.

 

Jó étvágyat!

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!