Hozzávalók:
- 1 csomag eisberg Fitness Mix
- 50 dkg afrikai harcsafilé
- 2 ek reszelt torma
- 1 tk rozmaring
- 1 tk majoránna
- 1 tk petrezselyem
- 1 tk snidling
- 2,5 dl tejföl
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 db citrom
- 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
A halat felszeleteljük sózzuk, borsozzuk. Lábasban vizet forralunk. A forrásban lévő vízhez hozzáadjuk a bort, citromhéjat reszelünk bele, sót és borsot, adunk hozzá és az ízesített harcsát, fedővel letakarva, 10-12 perc alatt puhára pároljuk. A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Tálaláskor a salátánkra extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tormakrémet.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: