Gasztro Övezet

Harcsafilé zöldfűszeres tormakrémmel

 

 

Hozzávalók:

 

  • 1 csomag eisberg Fitness Mix
  • 50 dkg afrikai harcsafilé
  • 2 ek reszelt torma
  • 1 tk rozmaring
  • 1 tk majoránna
  • 1 tk petrezselyem
  • 1 tk snidling
  • 2,5 dl tejföl
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 db citrom
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • őrölt bors

Elkészítése:

 

A halat felszeleteljük sózzuk, borsozzuk. Lábasban vizet forralunk. A forrásban lévő vízhez hozzáadjuk  a bort, citromhéjat reszelünk bele, sót és borsot, adunk hozzá és az ízesített harcsát, fedővel letakarva, 10-12 perc alatt puhára pároljuk. A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Tálaláskor a salátánkra extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tormakrémet.

 

Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!