Gasztro Övezet

Ízkavalkád a reggeliben!

Szeretem variálni a tojásrántottát! Most egy magyarosat kèszítettem egy kis csavarral. Lássuk:

 

Vèkony szalámi karikákat pirítottam kevès olajon. Fèlretettem, majd a kapott extra olajban megpirítottam a hagymát. Amikor a hagyma megpirult kevès paradicsom sürítmènyt adtam hozzá, valamint szójaszószt ès egy fèl citrom levèt. Ezt összeforgattam, majd belekerült a vèkonyra vágott erőspaprika, kockára vágott kaliforniai paprika, uborka. Só, bors, pici törött paprika is belekerült. Közben felvertem a tojást hozzáadva egy teás kanál mustárt, kevès sót, tarka őrölt borsot, ès a serpenyőbe öntöttem, majd ezzel egyidőbe mozzarellát tèptem a serpenyőbe. Kèszre kevertem. Tálalásnál pirított hagyma darabokkal, a megpirított szalámi karikákkal, valamint olivabogyóval tálaltam.

 

Picit csípös, de citromtól mègis kissè savanykás, könnyed, a mustártól izgalmas, ès a pirított szalámitól karakteres reggelit kaptam ( ès az olivabogyót mèg nem is említettem)

 

 

Jó ètvágyat!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!